Spør Arkitektene - Gratis rådgivning

Ta med deg ideene dine og besøk standen vår! Sivilarkitektene Marit Roti, Flyt Arkitekter, og Marafu Arkitekter gir deg profesjonelle råd, og innspill som du kan ta med deg hjem. Og best av alt – det er helt gratis!

Vi er stolte av at alle arkitektene våre på HJEM 2018 har Sivilarkitekt tittelen. Det betyr at de er formelt godkjente med høyere utdannelse og sentral godkjenning.

- Vi gleder oss veldig til å være med på HJEM i år også, og vi tilbyr hjelp til hele planløsningen enten det er hus eller hytter, påbygg og tilbygg, tegninger og reguleringer, interiør og farger. For oss er dette en flott anledning til å møte folk som planlegger å bygge nytt, eller gjøre tiltak på en eksisterende bolig.  Vi ønsker å bidra, og det hele er selvsagt helt uforpliktende for de som besøker oss.

- Vi er på standen vår hele helgen, så stikk innom. Vi er der for å svare så godt vi kan på det folk lurer på, uansett hva det skulle være.  Ta med deg tanker, ideer, skisser og tegninger, og vi skal ta godt imot deg og dine planer! 

Arkitektene våre er tilgjengelige så lenge HJEM 2018 er åpent. Fredag: 12 – 18, Lørdag: 11 – 17, Søndag: 11 – 17