"Glimt av Rogaland" på HJEM 2018

Vi heier på flinke folk og lokale helter på årets HJEM! Møt 6 utstillere med hver sin unike historie på "Glimt av Rogaland"

En av de aller viktigste interiørtendensene for 2018 og 2019 handler om lokal forankring. Vi skal fortelle og ta vare på historier. Vi skal heie på de lokale heltene våre!

Tanken bak «Glimt av Rogaland» er at vi ønsker å plukke ut produktet eller tjenester der ide, design, produksjon, eller tiltak har sitt opphav fra Rogaland og det lokale miljøet. Glimt av Rogaland er vår måte å heie på lokale helter og initiativ! 

- Det er ikke alltid like lett å være «profet i eget land», og vi har ofte sett og opplevd at først når de flinke folkene blir anerkjent utenfor Norges grenser, kalles det en suksesshistorie. Med «Glimt av Rogaland» har vi lyst til å skape en arena hvor våre lokale helter kan få vise frem, og få muligheten til å fortelle sin historie også her lokalt i Stavanger. Vi har så utrolig mange flinke folk i regionen som fortjener å bli heiet på! sier prosjektleder for HJEM, Debb Ims.

Årets flotte "Glimt av Rogaland" utstillere er Eikund Møbelfabrikk på Hellvik, Ledaal Teppeveveri på Storhaug, Aksel L Hansson - Jærstolen Aksel®, Littlestøl og marmeladene deres, Odd Standard i Stavanger Øst, og 3D Vibber med Marianne Haugaland som har ansvaret for å designe utstillingen "Glimt av Rogaland". Kom på HJEM, og bli inspirert av de fantastiske historiene på "Glimt av Rogaland".