Eventyrstund på HJEM

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til Eventyrstund med Rogaland Teater på HJEM 2018 søndag 21. oktober kl. 14. Hele familien er invitert!

Rogaland Teater lager en magisk stund hvor teater blir til i møte med barna. Forestillingen passer for barn i alle aldre, og aller helst de minste fra 2-7 år.

Rogaland Teater har skreddersydd en liten forestilling til store og små som tar utgangspunkt i HC Andersens eventyrlige historie om Keiseren nye klær. Vår versjon handler om en  Keiser som var så veldig glad i pene, nye klær at han brukte alle pengene sine for å pynte seg. Han brydde seg ikke om soldatene sine, om å gå i teatret, eller om å kjøre tur i skogen. Han ville ikke noe annet enn å vise fram de nye klærne sine. Og akkurat som en sier om en Konge at han er i Kongens råd, så sa folk om Keiseren bestandig at ”han er i klesskapet!”.

På Hjem får du en miniversjon av historien som enkelt når fram til de minste, framført av teatrets dyktige skuespillere Henrik Bjelland og Kathrine Junger Ims. Vi kan love deg mye humor og innlevelse!

Kom på HJEM 2018, og opplev MAGIEN! 

Foto: Stig Håvard Dirdal